Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering!

 

RUWI al 40 jaar uw specialist in woningstoffering!

Welkom op de website van Ruwi Woonidee, wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, inmeten en installeren van vloeren zoals tapijt, laminaat, parket, pvc, vinyl en marmoleum. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor uw raamdecoratie zoals bijvoorbeeld luxaflex, jaloezieën en gordijnen. En kunt natuurlijk ook voor alle bijkomende zaken zoals gordijnrailsen, fournituren, onderhoudsproducten, ondervloeren, egaliseren en plinten bij ons terecht.

Op deze website leest u meer over onze werkwijze, merken en producten. Houden wij u op de hoogte van acties en de laatste nieuwtjes op het gebied van woningstoffering. Daarnaast kunt u voorbeelden bekijken. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u direct een aanvraag doen om uw vloeren, gordijnen of raamdecoratie in te laten meten.

 

 

Klik hier voor onze jubileum akties

 

 


 

Wilt u advies en een offerte? Dan bent u van harte welkom in onze showroom van 500m2 op de Doortocht 7 te Bodegraven.

Wij plaatsen onder andere tapijt, pvc  vinyl, laminaat, parket, Luxaflex en gordijnen in de regio. Zoals in Bodegraven, Zwammerdam, Driebruggen, Waarder, Reeuwijk, Boskoop, Waddinxveen, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Gouda, Woerden, Leiden en Zoetermeer.

Referenties ruwi

Laatste nieuws

RUWI Woonidee bestaat 40 jaar!

Hoera! Wij bestaan alweer 40 jaar. In 1974 begon ons avontuur en tot op de dag van vandaag hebben wij een woningstofferingsbedrijf waar we erg trots op zijn. 2014 wordt dan ook een speciaal jaar.

» lees meer

Quick-Step laminaat

Kom snel eens kijken naar onze Quick-Step collectie!

» lees meer

Ruwi Woonidee op Facebook

Ruwi Woonidee is sinds kort ook te vinden op Facebook, like us en doe mee aan de leuke win aktie's zoals....een super fraai karpet t.w.v. 268,-

» lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Inloopmatten

Een schone inloop in uw huis begint bij de deurmat, daarom is het zeer belangrijk dat er een goede mat ligt, om zo uw vloer netjes te houden.

Tapijt

Bent u opzoek naar een vloer die warmte uitstraalt, zacht aanvoelt, en geluid en warmte isoleert, dan is tapijt uitermate geschikt. 

Gordijnen

Gordijnen zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

» lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl