Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering

                 Bel voor advies: 0172- 611808 of bezoek onze showroom in Bodegraven!

 

 

RUWI al 40 jaar uw specialist in woningstoffering!

Wij verkopen en plaatsen vloeren en raamdecoratie in onder andere regio Bodegraven.

Al ruim 40 jaar dragen wij zorg voor het verkopen, inmeten en installeren van vloeren zoals tapijt, laminaat, parket, pvc, vinyl en marmoleum. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor uw raamdecoratie zoals bijvoorbeeld luxaflex, jaloezieën en gordijnen. En kunt natuurlijk ook voor alle bijkomende zaken zoals gordijnrailsen, fournituren, onderhoudsproducten, ondervloeren, egaliseren en plinten bij ons terecht.

Op deze website leest u meer over onze werkwijze, de merken die wij verkopen en producten in het assortiment. Ook  zijn wij Royal Dealer van Quick Step. U kunt bij ons de volledige Quick Step Laminaat en Vinyl collectie inzien. 

Houden wij u graag op de hoogte van acties en de laatste nieuwtjes op het gebied van woningstoffering. Daarnaast kunt u voorbeelden van collecties bekijken. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u direct een aanvraag doen om uw vloeren, gordijnen of raamdecoratie in te laten meten.

Wilt u advies en een offerte? Dan bent u van harte welkom in onze showroom van 400m2 op de Doortocht 7 te Bodegraven.  U kunt ons ook e-mailen via info@ruwiwoonidee.nl en bellen via 0172-611808

 

 


U bent van harte welkom in onze 400 m2 showroom op de Doortocht 7 in Bodegraven

Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9 tot 18 uur, vrijdag van 9 tot en met 21 uur en op zaterdag zijn wij open van 9 tot 17 uur. 


Wij plaatsen tapijt, pvc vloeren, vinyl, laminaat, parket, luxaflex, jaloezieen en gordijnen van de merken Quick Step, Mflor, Bonaparte, Desso, Balterio, in regio Zuid Holland en Utrecht. Zoals: Bodegraven, Zwammerdam, Driebruggen, Waarder, Reeuwijk, Boskoop, Waddinxveen, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Gouda, Woerden, Leiden en Zoetermeer.

Laatste nieuws

Majestic de nieuwe laminaatlijn van Quickstep is Majestic!

Quick-Step heeft een nieuwe laminaatlijn uitgebracht genaamd: Majestic. En deze naam is met recht gekozen. Extra lange en brede planken, een authentieke look and feel en zeer waterbestendig. 

┬╗ lees meer

DÚ woninginrichting trends voor 2017

Wat zijn de wooninrichting trends van morgen? Dit zijn de vloerdecoratie- en raamdecoratie trends volgens RUWI Woonidee voor 2017!

 

┬╗ lees meer

RUWI Woonidee zet nieuwe trend in gordijnstoffen; Recycled Fabric van A House of Happiness

Bodegraven 28-05-2016 – Met de Recycled Fabric  gordijnstoffen van A House of Happiness zet RUWI Woonidee een nieuwe trend in de gordijnenbranche. ‘Restanten krijgen een nieuw leven’, zegt  Mark...

┬╗ lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

Parket

Natuurlijk……kunt u ook voor een houten vloer bij ons terecht, lamelparket verlijmd of click.

Inloopmatten

Een schone inloop in uw huis begint bij de deurmat, daarom is het zeer belangrijk dat er een goede mat ligt, om zo uw vloer netjes te houden.

┬╗ lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl

                           

                         

                    

Marketing ondersteuning door: In de Mix - Marketing & Creatie