Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering

                 Bel voor advies: 0172- 611808 of bezoek onze showroom in Bodegraven!

 

 

 

Ambiant tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

 

Stoer antraciet

Ambiant Quartz

Ambiant Quartz Het tapijt wat voor u ligt heeft iets bijzonders over zich. Het strakke lijnenspel in combinatie met de tweekleurige effecten in het garen geven de Ambiant Quartz een bijzonder dynamische uitstraling. Als u goed kijkt ziet u een soort 3D-effect in dit tapijt. Kortom een geraffineerd structuur boucl├ę (lussenpool) met een hoog/laag structuur; een aanwinst voor uw interieur.
Fluweel zacht Ivoor/creme

Ambiant Arizona

De Ambiant Arizona is een topkwaliteit extra zwaar uitgevoerde fluweelzachte soft saxony, gemaakt van speciale gethermofixeerde softgarens. De halfhoge pool van de Ambiant Arizona brengt comfort en luxe in ieder huis.
Trendy design

Ambiant Venezia

Ambiant Venezia Ambiant Venezia is een zeer luxe en hoogwaardig hoogpolig tapijt, waar uitsluitend 100% polyamide zijdeglans garens in verwerkt zijn. Door een geraffineerde verftechniek vertoont het tapijtoppervlak prachtige kleurnuances. Door de opbouw van Ambiant Venezia realiseert men een sterke verbetering van de akoestische eigenschappen en beschikt Ambiant Venezia eveneens over uitstekende antistatische eigenschappen. Ambiant Venezia is leverbaar in 13 sprekende kleuren.

Laatste nieuws

DÚ woninginrichting trends voor 2017

Wat zijn de wooninrichting trends van morgen? Dit zijn de vloerdecoratie- en raamdecoratie trends volgens RUWI Woonidee voor 2017!

 

┬╗ lees meer

RUWI Woonidee zet nieuwe trend in gordijnstoffen; Recycled Fabric van A House of Happiness

Bodegraven 28-05-2016 – Met de Recycled Fabric  gordijnstoffen van A House of Happiness zet RUWI Woonidee een nieuwe trend in de gordijnenbranche. ‘Restanten krijgen een nieuw leven’, zegt  Mark...

┬╗ lees meer

Majestic de nieuwe laminaatlijn van Quickstep is Majestic!

Quick-Step heeft een nieuwe laminaatlijn uitgebracht genaamd: Majestic. En deze naam is met recht gekozen. Extra lange en brede planken, een authentieke look and feel en zeer waterbestendig. 

┬╗ lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Inloopmatten

Een schone inloop in uw huis begint bij de deurmat, daarom is het zeer belangrijk dat er een goede mat ligt, om zo uw vloer netjes te houden.

Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

Marmoleum-click

Dit is de zwevende variant van Marmoleum, bestaande uit losse panelen die doormiddel van het Uniclick systeem tot een vloer gemaakt kan worden.

┬╗ lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl

                           

                         

                    

Marketing ondersteuning door: In de Mix - Marketing & Creatie