Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering

                 Bel voor advies: 0172- 611808 of bezoek onze showroom in Bodegraven!

 

 

 

Vinyl Concept  

 
Stil – Warm – Gemakkelijk nu ook bij Ruwi Woonidee
 
 
In deze tijd zoekt iedereen het optimale voor zijn geld. Met Vinyl Concept hebben wij een nieuw type vloer die aansluit bij de eisen van de moderne consument. Vinyl Concept bestaat uit een mooie afwerklaag van 2.5 mm die is verlijmd op een HDF-klik plank. De PVC afwerklaag is ook los te bestellen om te verlijmen op een geëgaliseerde vloer. 
 

Stil

De 3mm toplaag is gemaakt van hoogwaardig PVC en gecombineerd met een stijlvol design. Hierdoor ontstaat de optiek van een planken vloer zonder dat je geconfronteerd wordt met het harde loopgeluid van een laminaatvloer. Vinyl Concept behoort tot de stilste harde vloeren op de markt zo blijkt uit onderzoek bij ’s-lands bekendste instituut uit Delft.
 

Warm

De dessins kenmerken zich door hun natuurlijke uitstraling. Naast diverse houtdesigns beschikt de collectie ook over natuurgetrouwe steendecoren. Het unieke van Vinyl Concept is dat van oorsprong koude vloeren warm blijken te zijn aan de voeten.
 

Gemak

In het drukke bestaan van menig gezin past een bewerkelijke vloer niet. Ook hiervoor is Vinyl Concept een uitkomst. PVC heeft geen intensief onderhoud nodig, twee keer normaal onderhoud per week voldoet voor een normale huishouding. Stofzuigen of afnemen met een vochtige doek zijn geschikt als onderhoud afhankelijk van de vervuiling.
 

Specialist

Een goede keuze in gebruik maar zeker ook als sfeerelement in uw huis is het beste te maken met een specialist. Ruwi Woonidee kent als géén ander de eigenschappen van deze vloer en rekenen u graag voor wat alle voordelen zijn van een Vinyl Concept vloer.

Laatste nieuws

RUWI Woonidee zet nieuwe trend in gordijnstoffen; Recycled Fabric van A House of Happiness

Bodegraven 28-05-2016 – Met de Recycled Fabric  gordijnstoffen van A House of Happiness zet RUWI Woonidee een nieuwe trend in de gordijnenbranche. ‘Restanten krijgen een nieuw leven’, zegt  Mark...

┬╗ lees meer

Quick-Step laminaat

Kom snel eens kijken naar onze Quick-Step collectie!

┬╗ lees meer

De nieuwste trends in vloeren 2016

Bijna wekelijks komen er nieuwe vloeren op de markt. Dit zijn de trends voor 2016!

┬╗ lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Vinyl

Vinyl beter bekend als zeil, wordt allang niet meer alleen in het toilet of de keuken geplaatst,
 

Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

Karpetten

Naast de enorme collectie tapijten waar u uit kunt kiezen, bieden we u een unieke karpetservice.
Wij kunnen namelijk van elk tapijt uit onze collectie een karpet op maat laten maken.

┬╗ lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl

                           

                         

                    

Marketing ondersteuning door: In de Mix - Marketing & Creatie