Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering

                 Bel voor advies: 0172- 611808 of bezoek onze showroom in Bodegraven!

 

 

Over Ons

Ruwi Woonidee in Bodegraven is sinds 1974 uw specialist in woningstoffering.

Door onze jarenlange ervaring leveren wij u altijd uitstekende kwaliteit. Niet alleen in producten, maar ook in het stofferen. Wij werken uitsluitend met vakmensen en gerenommeerde merken.

Woningstoffering is maatwerk. Wij zien dit als een uitdaging! Samen met u realiseren wij het plaatje dat u in uw hoofd heeft. En dat doen we al 40 jaar. Door uitgebreid en natuurlijk gratis advies te bieden, scherpe aanbiedingen te doen en altijd te gaan voor het perfecte resultaat. U kunt erop vertrouwen dat wij van de producten die wij verkopen weten wat er mogelijk is.

U kunt deze producten bekijken op onze website en aanraken in onze showroom op de Doortocht 7 in Bodegraven. Wij verkopen o.a  tapijt, laminaat, pvc, houten vloeren, gordijnen, binnenzonwering en raamdecoratie. Van verschillende gerenommeerde merken als Parade, Luxaflex, Quickstep, Balterio, House of Happiness, Bece en Bewe.

Geschiedenis van RUWI

Ruwi Woonidee is een familiebedrijf dat in 1974 is opgestart door Ruud en Wil op de Kerkstraat in Bodegraven. En in 1997 werd het ons splinternieuwe pand op de Doortocht 7, tegenover het spoor, opgeleverd. Wij kregen een nog grotere showroom van zo’n 500m2. Welke nog meer plaats biedt voor de uitgebreide ramen collectie van meer dan 500 verschillende stalen en heeft nu ook de vloerencollectie elk zijn eigen plek. Voorin de laminaat en houten vloeren , in het midden de tapijten en karpetten en achterin de vinyl, pvc en marmoleum vloeren.  

 

Ons oude pand en oude naam

Ons team bestaat inmiddels uit 6 mensen. Stuk voor stuk specialisten met een passie voor woninginrichting, vakwerk en prachtig resultaat!

Bekijk hier wat voorbeelden van resultaten.

 

 

Laatste nieuws

De nieuwste trends in vloeren 2016

Bijna wekelijks komen er nieuwe vloeren op de markt. Dit zijn de trends voor 2016!

┬╗ lees meer

DÚ woninginrichting trends voor 2017

Wat zijn de wooninrichting trends van morgen? Dit zijn de vloerdecoratie- en raamdecoratie trends volgens RUWI Woonidee voor 2017!

 

┬╗ lees meer

Quick-Step laminaat

Kom snel eens kijken naar onze Quick-Step collectie!

┬╗ lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Marmoleum

Marmoleum / linoleum is een echt natuurproduct, met als hoofdbestanddelen kurk en lijnolie.

Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

Vinyl

Vinyl beter bekend als zeil, wordt allang niet meer alleen in het toilet of de keuken geplaatst,
 

┬╗ lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl

                           

                         

                    

Marketing ondersteuning door: In de Mix - Marketing & Creatie