Sinds 1974 uw specialist in woningstoffering

                 Bel voor advies: 0172- 611808 of bezoek onze showroom in Bodegraven!

 

 

Service

Ruwi is dé plek om uw woningstoffering te kopen, in te laten meten en te laten plaatsen. En dat weten onze klanten. Ons team van vakmensen leggen u graag uit wat het beste past bij uw wensen en laten in de showroom de voorbeelden zien. Indien gewenst neemt u deze mee naar huis om nog eens in het eigen licht te bekijken. Het gaat immers om uw plaatje!

Doordat wij uw woningstoffering inmeten en daarbij gebruik maken van precisie apparatuur koopt u altijd alleen wat u nodig heeft.

Met de grootste zorg bereiden onze stoffeerders uw uw parket, laminaat, pvc, gordijnen, luxaflex en andere stoffering voor en plaatsen deze. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit die wij u garanderen.

Ongedwongen, vakkundig en met de juiste aanbieding overtuigen wij u, niet met allerlei mooie praatjes, kleine lettertjes en loze beloftes. Omdat het gaat optimaal woongenot voor u. Zo doen wij dat bij Ruwi Woonidee!

Kom langs en laat u inspireren, wij zijn u graag van dienst:

- Keuze uit een groot assortiment

- Deskundig advies op maat

- Meting met precisie apparatuur

- Volledige en transparante offerte

- Snelle en flexibele opvolging van de opdracht

- Vakkundige montage- en legservice

En natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht met vragen of extra informatie over uw woningstoffering.

Direct een afspraak maken om uw woningstoffering in te meten? Bel ons of vul het contactformulier in. Dan maken wij graag direct een afspraak met u.

Laatste nieuws

DÚ woninginrichting trends voor 2017

Wat zijn de wooninrichting trends van morgen? Dit zijn de vloerdecoratie- en raamdecoratie trends volgens RUWI Woonidee voor 2017!

 

┬╗ lees meer

Majestic de nieuwe laminaatlijn van Quickstep is Majestic!

Quick-Step heeft een nieuwe laminaatlijn uitgebracht genaamd: Majestic. En deze naam is met recht gekozen. Extra lange en brede planken, een authentieke look and feel en zeer waterbestendig. 

┬╗ lees meer

RUWI Woonidee zet nieuwe trend in gordijnstoffen; Recycled Fabric van A House of Happiness

Bodegraven 28-05-2016 – Met de Recycled Fabric  gordijnstoffen van A House of Happiness zet RUWI Woonidee een nieuwe trend in de gordijnenbranche. ‘Restanten krijgen een nieuw leven’, zegt  Mark...

┬╗ lees meer

Deel deze pagina

Deel deze pagina op uw social netwerk:

Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie zijn decoratief, functioneel en de sfeermaker van uw woning.

Marmoleum-click

Dit is de zwevende variant van Marmoleum, bestaande uit losse panelen die doormiddel van het Uniclick systeem tot een vloer gemaakt kan worden.

Laminaat

Of u nu een brede, smalle, lange of korte plank zoekt, modern of klassiek tegel dessin of betonlook, het is allemaal verkrijgbaar, geheel vakkundig geïnstalleerd

┬╗ lees meer

Ruwi Woonidee      |     Doortocht 7      |     2411 DS      |     Bodegraven      |     Tel. 0172-611808      |     info@ruwiwoonidee.nl

                           

                         

                    

Marketing ondersteuning door: In de Mix - Marketing & Creatie