De Trends in vloeren 2016

Een vloer maakt het verschil in een ruimte. Strak, romantisch, Industrieel. Er zijn vele mogelijkheden. Wij zien de laatste trends in vloeren natuurlijk als eerste. Als woninginrichter zijn wij dagelijks bezig met het vinden van de beste vloer bij de wensen van de klant en zien wij dus ook alle vloeren voorbij komen. Hier de trends zoals wij ze zien voor 2016.

Laminaat blijft een belangrijke rol houden 

De laatste jaren is het laminaat steeds mooier geworden. Betere kwaliteiten, mooiere prints. Het is bijna (we zeggen bijna) niet meer nodig om een parketvloer te nemen. Zo mooi is het laminaat van nu te verkrijgen. Quick Step en Balterio zijn in onze ogen voorloper met het laminaat. En onze showroom bewijst dit. Meer dan 40 soorten laminaat in verschillende stijlen, groottes, kleuren en prints.

PVC gaat verder met de opmars

Sinds enkele jaren is pvc steeds populairder aan het worden tegenover laminaat. Geluidslozer en gemakkelijk te gebruiken bij vloerverwarming zijn grote voordelen. En zo komen de verschillende leveranciers dus ook met steeds inventievere pvc delen. Kleine latjes voor verschillende vormen zoals een visgraat vloer. En natuurlijk vele mooie prints met steeds grotere variatie in prints per 'plank'. Wat betekent dat je ook een nog echtere vloer krijgt. 

Tapijt blijft onverminderd belangrijk

Alleen veranderen de prints mee met wat het beste past bij vandaag de dag. En is het steeds makkelijker om van een tapijt ook een karpet te laten maken. 

De grote verrassing van 2016: Beton 

Betondesign is helemaal in. In 2015 is het geintroduceerd en gaat in 2016 de markt verder veroveren. Het beton is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. En past geweldig in ieder interieur. Een betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld epoxy. 

In onze showroom kunt u de vloeren bekijken. Kom langs op de doortocht Bodegraven. Hier kunt u ook meer informatie krijgen en advies voor uw persoonlijke situatie.