QUICK-STEP LIVYN

 

Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen:


1. EEN BESCHERMENDE TOPLAAG VAN PU

De beschermende toplaag van PU beschermt de Livyn-vinylvloeren tegen vuil, vlekken en krassen en maakt ze gemakkelijk te reinigen. De extra matte glans geeft Livyn vloeren hun echt authentieke uitstraling.

2. EEN TRANSPARANTE SLIJTLAAG

De transparante slijtlaag biedt maximale bescherming tegen slijtage en beschadiging. Voor commerciële toepassingen hebben wij het gamma Essential Pro ontwikkeld, dat een nog dikkere slijtlaag heeft.

3. EEN DECORLAAG

De decorlaag is in 15 variëteiten verkrijgbaar. Druktechnieken van topniveau zorgen voor een elegant en buitengewoon realistisch effect.

4. EEN WATERDICHTE, GELUIDDEMPENDE KERN

De waterdichte, geluiddempende kern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Als je voor een Essential Click V4 vloer kiest, bevat deze laag bovendien glasvezels voor extra stabiliteit en zorgt het gepatenteerde Uniclic systeem voor een snelle, handige installatie zonder lijm.

Livyn vinylvloeren bestaan in twee versies, afhankelijk van de plaatsingsmethode: zwevend of gelijmd.

Livyn-vloer Installatiemethode
Essential Click V4 Zwevend (zonder lijm)
Essential Gelijmd
Essential V4 Gelijmd
Essential Pro Gelijmd

 

Wij plaatsen Quick-Step Livyn in Bodegraven, Nieuwerbrug, Waarder, Woerden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Nieuwkoop, Driebruggen, Reeuwijk, Ter-Aar, etc.