Quick-Step

Quick-Step laminaat staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en detail. De dessins zijn niet van echt hout te onderscheiden.  U kunt bij ons de complete Quick-step collectie bekijken op staal en daarbij hebben wij ook nog een groot deel van de collectie in het groot op de vloer liggen. U mag altijd stalen meenemen naar huis om zo de juiste combinatie te vinden met de rest van uw interieur. Ruwi Woonidee is Royal-dealer van Quick-Step dus kunt u altijd een goed advies verwachten en desgewenst een goede professionele installatie. 

Hieronder 5 sterke punten waarin Quick-Step zich onderscheid met de andere merken.

1. DE CLIC

Quick-Step laminaat, de uitvinders van het clic-laminaat en daarbij ook het beste clic-systeem dat er is, als je het ooit gelegd hebt weet je ook waarom. De super degelijke verbinding zorgt er voor dat het gemakkelijk te instaleren is maar daarbij en dat is nog belangrijker, het blijft jarenlang goed sluiten. 

2. EEN TRANSPARANTE, SLIJTVASTE BOVENLAAG

Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur/-structuur die 'registered-embossed' wordt genoemd. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.

3. EEN DECORLAAG

Dit is de laag die het feitelijke uiterlijk van je vloer bepaalt. De decorlaag is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk oogt.

4. EEN WATERVAST GELIJMDE KERNPLAAT VAN HDF

De kernplaat van HDF vormt het hart van de Quick-Step laminaatvloer. HDF betekent 'High Density Fibre Board' (vezelplaat met hoge dichtheid). De plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is een samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. De plaat heeft een zeer homogene samenstelling en technische kenmerken. Ze is uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig.

5. EEN TEGENLAAG

Deze vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.