Saffier laminaat

De Saffier laminaatcollectie staat garant voor ruim 20 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij nu de ultieme laminaatcollectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen

Saffier Laminaat is al vele jaren een vast onderdeel van menig vloerencollectie. Niet alleen is deze vloer bij Ruwi Woonidee vertrouwd, ook meer dan 150.000 huishoudens zijn bekend met de kwaliteit van Saffier Vloeren. De huidige economische tijden maken het opknappen van een huis geen eenvoudige uitgave. Dankzij de Saffier Laminaat vloerencollectie kunnen wij dit een klein stukje aangenamer maken voor iedereen. Men krijgt namelijk een bewezen kwaliteitsvloer voor een aantrekkelijke prijs.

De collectie bestaat uit 5 nieuwe series, samen circa 20 kleuren en bestaat uit een aantal decors met een speciaal gestructureerde toplaag, een aantal items extra lange delen en een aantal extra brede designs.

Daarnaast zijn er 2 reeds langer bestaande collecties, de Right Groove en de Pure Naturals die hun kwaliteit en populariteit al over langere tijd bewezen hebben.