Jaloezieën zijn een stijlvolle zonwering, verkrijgbaar in aluminium of bijvoorbeeld in hout. Alle Jaloezieën zijn er in verschillende breedtematen en u hebt een keuze uit wel meer dan 250 kleuren. Voor elk interieur leveren wij u een eigen uitstraling. Jaloezieën zijn zeer functioneel, u kunt zelf zeer nauwkeurig de lichtinval en daarmee ook het zicht naar binnen of naar buiten bepalen.

Eindeloze variaties

Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

Vochtbestendige jaloezieën

De nieuwe collectie biedt aluminium horizontale jaloezieën die zeer geschikt zijn voor badkamers en keukens, omdat zij vochtbestendig zijn. Bovendien zijn zij gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek, wat ideaal is in deze ruimtes.

Service

Wij komen altijd gratis inmeten en kostenloos de jaloezieën monteren!

Onze merken: